Aquestes són les receptes que he anat anotant en la meva Llibreta de Cuina al llarg d'aquests anys. Fa dos anys van diagnosticar celiaquia a la meva filla petita, i des de les hores les vaig adaptant com puc a la versió SENSE GLUTEN.

Receptes per temes

dilluns, 11 de gener de 2010

El primer missatge

Ja fa molts mesos que estic gairebé enganxada als blocs de cuina. Vaig començar a buscar alguna vegada per curiositat alguna recepta, però un cop li van diagnosticar la celiaquia a la meva filla, internet i els blocs de sense glúten han estat la meva fixació i salvació.

Quan et trobes en aquesta situació se't cau el món a sobre. I,  si a més a més, la cuina no és el teu fort...barallar-se amb la farina sense glúten, et convida abandonar la batalla a la primera de canvi.
Però com que la teva fila de 18 mesos ha de menjar cada dia i a més vols que pugui menjar de tot el que mengen els seus companys de classe, la seva família etc, t'has d'arramangar les mànigues i posar les mans a la massa (sense glúten!!).
I el motiu del meu bloc, és per dues raons: ja em feia vergonya de passar el dia espiant els blocs dels altres i no col·laborar en res. Encara que insisteixo que poca col·laboració personal puc aportar jo. La segona és que m'ha semblat pràctic tenir la meva llibreta de cuina "viatgera". És a dir la puc consultar des de qualsevol lloc, o algun germà/na o amic que a vegades em demana alguna recepta la pot veure aquí directament.
Ara només falta transcriure-les totes, xino-xano.

1 comentari:

  1. Mira, jo crec que tothom pot aportar alguna coseta, i segur que tu posaràs alguna recepta que jo no sé, i al contrari, i entre tots fem una bona colla de receptes per menjar bé i variat :)

    Espiant blogs? Ni que fosses de l'FBI jajajaja.

    ResponElimina