Aquestes són les receptes que he anat anotant en la meva Llibreta de Cuina al llarg d'aquests anys. Fa dos anys van diagnosticar celiaquia a la meva filla petita, i des de les hores les vaig adaptant com puc a la versió SENSE GLUTEN.

Receptes per temes

dimarts, 12 de gener de 2010

ESCALOPINS AMB CERVESA I PATATES


Ahir vaig fer aquesta recepta, i em va quedar horrorosa, crec que es van ajuntar varis factors, primer que la carn no era gaire bona, anava amb presses i la vaig agafar de les que tenen envasades a les neveres del Caprabo. Molt dura, i de gust no gaire bò; i segon que em penso que no vaig deixar evaporar prou la cervesa, perquè va quedar un regust amarg molt dolent tant a les patates com a la carn.
Per 4 pax:

Ingredients:
 • 8 escalopins (rodó de la cuixa)
 • 1 got (de vi) d'oli
 • 1 ceba
 • 1 cervesa sense glúten
 • 1/2 got d'aigua
 • 4 patates mitjanes
 • 1 pessic herbes de provença
 • sal i pebre

Cal fer:
 1. 12 h abans somergir els escalopins en llet i deixar a la nevera
 2. Fregir els escalopins lleugerament en oli ben calent i retirar.
 3. En el mateix oli fregir la ceba tallada a làmines molt fines. Coure fins que transparentegi.
 4. Afegir la cervesa i les herbes a la ceba.
 5. Quan la cervesa s'hagi evaporat afegir les patates tallades en 4 troços durant 5 minuts.
 6. Afegir l'aigua.
 7. 10 min més tard o quan les patates es puguin punxar, afegir la carn fins que les patates estiguin cuites del tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada